Ποιοι Είμαστε

Home/Ποιοι Είμαστε

Ενεργούμε με γνώμονα το συμφέρον σας

Η εταιρεία CHECK YOUR CAR δημιουργήθηκε από ανθρώπους για τους οποίους το αυτοκίνητο δεν αποτελεί μόνο ένα επάγγελμα, αλλά πρωτίστως τρόπος ζωής.

Οι άνθρωποι

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της CHECK YOUR CAR δεν είναι απλώς μηχανικοί, φαναρτζήδες ή ηλεκτρολόγοι, αλλά άνθρωποι που σήμερα προσφέρουν σε όλους εσάς, αυτό που έκαναν για πολλά χρόνια για φίλους, συγγενείς, γνωστούς ακόμα και αγνώστους, όχι μόνο ως επάγγελμα, αλλά και για διασκέδαση. Άνθρωποι που παρακολουθούσαν εντατικά ότι είχε να κάνει με τον κλάδο της αυτοκίνησης από αγάπη και έτρεχαν να δούνε αυτοκίνητα από κοντά, να τα οδηγήσουν, να τα επεξεργαστούν, να διαβάσουν κριτικές γι’ αυτά και στο τέλος να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με αυτά.

Για εμάς στην CHECK YOUR CAR είναι σημαντικό, να μείνουμε οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Η αγάπη μας για το αυτοκίνητο και η πολυετής εμπειρία μας τόσο στις αγοραπωλησίες όσο και στο έλεγχο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και συνολικά του χώρου της αυτοκίνησης, με αρωγό τις νέες τεχνολογίες και την μοντέρνα διαχείριση των ανθρώπων μας, μας  καθιστούν ειδικούς και ικανούς ώστε  να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

Check Your Car

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε Ραντεβού