FAQ

Home/FAQ

–Για να δείτε την Απάντηση Πιέστε το σύμβολό + που βρίσκεται μπροστά απο κάθε ερώτηση.

Τι προσφέρει η CHECK YOUR CAR;

Προσφέρει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο σημείο που επιθυμείτε, τη χρονική στιγμή που θέλετε, με ένα ραντεβού.

Που διενεργείται ο έλεγχος?

Παντού! Έξω από το σπίτι του αγοραστή ή του πωλητή, σε πάρκο, σε περιθώριο δρόμου, στην έκθεση αυτοκινήτων ή τη μάντρα του εμπόρου, έξω από την καφετέρια που πίνετε καφέ κυριολεκτικά παντού!  Ο μόνος περιορισμός είναι να υπάρχει ο απαραίτητος  χώρος για να μετακινηθεί το αυτοκίνητο 2 μέτρα εμπρός και πίσω και να μην τίθεται θέμα ασφάλειας για τον ελεγκτή και τους διερχόμενους. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται εντός περιμέτρου Αττικής εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών (Πέραν των 30χλμ από κέντρο Αθηνών) που εξυπηρετούνται με επιπλέον χρέωση! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας

Με ποιο τρόπο διενεργείται ο έλεγχος?

Ο έλεγχος διενεργείτε με έξι διαφορετικούς τρόπους:

α) Με οπτικό έλεγχο

β) Με χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού(OBD) στην μονάδα ECU του αυτοκινήτου

γ) Με χρήση διαγνωστικών εργαλείων

δ) Με ανύψωση του αυτοκινήτου

ε) Με λειτουργικές δοκιμές

στ) Με TEST DRIVE.

Γιατί σε ένα οποιοδήποτε χώρο και όχι σε ένα συνεργείο;

Γιατί είναι τεράστια ευκολία! Φανταστείτε να μένετε στον Πειραιά και το αυτοκίνητό που σας ενδιαφέρει να βρίσκεται στην Κηφισιά ή ακόμα και πολύ πιο μακριά! Πόσες ώρες θα πρέπει να ¨κλέψετε¨ από την εργασία σας, την οικογένεια σας, το χόμπι σας για να ελέγξετε το υποψήφιο αυτοκίνητο; Επίσης μπορεί να μην είστε τόσο τυχεροί και να χρειαστεί να το επαναλάβετε πάνω από μία, δύο ή και παραπάνω φορές αφού ελάχιστες περιπτώσεις αγοραστών καταλήγουν στο πρώτο αυτοκίνητο που ελέγχουν!

Γιατί να μη ζητήσω από τον πωλητή να έρθει αυτός σε εμένα;

Γιατί δε θα το κάνει και εδώ που τα λέμε θα έχει και δίκιο! Η ευθύνη του ελέγχου είναι υπόθεση του αγοραστή. Αυτός την επιβαρύνετε, αυτός τη διενεργεί και αυτός θα πρέπει να πάει στον πωλητή. Όχι ότι δε μπορεί να γίνει διαφορετικά, αλλά αυτό είναι το συνηθέστερο.

Είμαι αγοραστής. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να ελέγξω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο?

Συμφωνείτε με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για τον έλεγχο, μας καλείτε ή κλείνετε ένα ραντεβού μέσω της σελίδας μας και ένας μηχανικός μας έρχεται στο σημείο του ραντεβού, με όλο τον εξοπλισμό του. Αυτό ήταν! Γρήγορα, Εύκολα, Αξιόπιστα.

Είμαι Πωλητής. Γιατί να κάνω ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ;

Γιατί θα Αναρτήσεις μαζί με την αγγελία σου την ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΟΥ που θα σου στείλουμε ηλεκτρονικά και θα δώσεις Υπεραξία στο καλό μεταχειρισμένο σου.

Θα ξεχωρίσεις με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από τους άλλους πωλητές.

Θα διαπραγματευτείς με πολύ καλύτερους όρους και θα επιτύχεις καλύτερη τιμή πώλησης και φυσικά θα το πουλήσεις γρηγορότερα!

Δεν έχω χρόνο για συνεννοήσεις με τον πωλητή. Μπορείτε να το κάνετε εσείς?

Φυσικά. Εσείς απλά ενημερώστε τον ότι θα τον καλέσουμε για να κάνουμε τον έλεγχο.

Είμαι ο αγοραστής και δεν έχω χρόνο ή δε θέλω να είμαι στον έλεγχο. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος χωρίς την παρουσία μου?

Φυσικά και μπορεί! Μετά τον έλεγχο θα σας αποσταλεί στο e-mail σας 15σέλιδη Αναφορά Τεχνικού Ελέγχου με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, με όλα τα ευρήματα για να έχετε πλήρη εικόνα σαν να ήσασταν εκεί!

Ο έλεγχος που πραγματοποιείται είναι αξιόπιστος?

Ο έλεγχος που πραγματοποιείτε διενεργείται από πτυχιούχους και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικούς που έχουν εκπαιδευτεί για τους συγκεκριμένους έλεγχους. Φέρουν μαζί τους τεχνικό και διαγνωστικό εξοπλισμό, ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο ελέγχου και καταγραφής ευρημάτων και τηρούν όλες τις πρακτικές της τέχνης και της επιστήμης! Παρόλα αυτά, όπως και όλοι οι έλεγχοι αυτού του τύπου, δεν είναι πάντα εφικτό να καταγράψουν τα πάντα, δεδομένου ότι διενεργούνται σε συγκεκριμένο χρόνο, με συγκεκριμένο τρόπο και με περιορισμένο κόστος! Οι μηχανικοί μας δεν αποσυναρμολογούν κανένα τμήμα του αυτοκινήτου και δεν επεμβαίνουν τεχνικά σε κανένα σημείο. Αυτό που θα εγγυηθούμε είναι ότι θα ελέγξουμε παραπάνω από 270 σημεία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και για αυτά μπορείτε να είστε σίγουροι.

Ποιο είναι το κόστος του ελέγχου? Με συμφέρει?

Το κόστος του ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνικής Αναφοράς Ελέγχου συνοδευόμενη από φωτογραφίες είναι 70,00€. Όσο δηλαδή κοστίζει περίπου και σε ένα συνεργείο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε, να ψάξετε συνεργείο και να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο. Επιπλέον, αν χρειαστεί να ελέγξετε και 2ο ή και 3ο μεταχειρισμένο, τότε το κέρδος σας είναι ακόμα μεγαλύτερο αγοράζοντας κάποιο πακέτο ελέγχων. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας.

Το αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει είναι εκτός Νομού Αττικής. Μπορείτε να το ελέγξετε και με ποιο κόστος;

Προς το παρόν οι έλεγχοι μπορούν να διενεργηθούν εντός Αττικής και κόστος για τον έλεγχο οχήματος είναι 60,00€. Για ελέγχους Εκτός Αττικής το κόστος θα διαμορφωθεί αναλόγως της απόστασης και κατόπιν συμφωνίας.Για να το μάθετε  καλέστε μας.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω την υπηρεσία;

Προς το παρόν μπορείτε με δύο τρόπους:

α) Με απόλυτα ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα πατώντας το κουμπί κλείστε ραντεβού

β) Πληρώνοντας  κατά τον έλεγχο με μετρητά κλείνοντας ένα ραντεβού απο το  κλείστε ραντεβού

Αν Πραγματοποιηθεί ο έλεγχος του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μου αποσταλεί η Τεχνική Αναφορά Ελέγχου, απαλλάσσομαι από την υποχρέωση του Υποχρεωτικού Περιοδικού ελέγχου ΚΤΕΟ;

Όχι! O Έλεγχος ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικός.